Αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα +1,5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση εντός 2 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Στην αιτιολογία προς τον δικαιούχο συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και αποστέλλετε το αποδεικτικό της μεταφοράς στο [email protected] . Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εντολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, γίνεται η αποστολή της παραγγελίας. Μετά το διάστημα των 2 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.

EURO BANK
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026 0009 81 0202085577
IBAN: GR7402600090000810202085577

ONOMA ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Despy.k boutique ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα (Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγονταςπληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία EUROBANK ePOS η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας.

Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή με Paypal, ανακατευθύνεστε στην απόλυτα ασφαλή πλατφόρμα του Paypal και μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας στο Paypal ή την χρεωστική/ πιστωτική σας κάρτα