Έξοδα Αποστολής

Ελλάδα:
Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχονται στα 2,5 €.

Κύπρος:
Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στα 9 € μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πληρωμής με πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για την Κύπρο. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι κατά προσέγγιση 6 – 7 εργάσιμες μέρες.

Αποστολές Πακέτων

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ELTA COURIER και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με τον αριθμό αποστολής μέσω E–Mail.

Αποστολές πραγματοποιούμε καθημερινά και θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε συνεπείς χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις στην κατασκευή των προϊόντων που προσφέρουμε.

Ακυρώσεις / Μη παραλαβές

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Despy.k Boutique διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

H Despy.k Boutique διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105741872 (11:00-20:00)