Πολιτική Επιστροφής προϊόντος
Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αποστολής ΔΕΝ υφίσταται κανένα απολύτως δικαίωμα επιστροφής.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή του σχετικού αντιτίμου (τονίζεται ότι επιστρέφεται μόνο η αξία του προϊόντος, χωρίς προφανώς τα έξοδα μεταφοράς), γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα έγκρισης και αποδοχής του επιστρεφόμενου προϊόντος από τη Despykboutique.gr . Εάν έχετε πραγματοποιήσει ήδη αλλαγή, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Εφόσον έχετε ζητήσει επιστροφή του αντιτίμου, γίνεται έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα και πιστώνονται τα χρήματα εντός 10 – 14 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος για την επιστροφή του αντιτίμου εξαρτάται από τη συνεργαζόμενη Τράπεζα.
Πριν τη σχετική αποστολή των προϊόντων σας πίσω σε εμάς, πρέπει οπωσδήποτε να καταχωρείτε το αίτημα σας.

Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟΝ εφόσον:
1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2105775804 ή μας έχετε στείλει email στο [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας με μια έγγραφη δήλωση γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος κι αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Το mail σας για να έχει γίνει αποδεκτό, πρέπει να σας έχουμε απαντήσει.
2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της elta courier (το σχετικό κόστος αποστολής επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται από το πόσο πίστωσης αξίας των προϊόντων). Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς, ήτοι δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά τους. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν θα υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.
6. Το προϊόν δεν αποτελεί προϊόν προσφοράς ( ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές καθώς και επιστροφές χρημάτων).
7. Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο, σε άριστη κατάσταση.
Εξαιρούνται του ως άνω δικαιώματος προϊόντα υγιεινής (πχ. μαγιό, Εσώρουχα, Κάλτσες, Σκουλαρίκια, Κορμάκια κτλ.)

8. Σημειώστε ότι μπορείτε να προβείτε μέχρι 2 αλλαγές.
Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, Instagram, Facebook καθώς και αγορές εντός φυσικού καταστήματος δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές με κάποιο άλλο προϊόν.
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε, υποδεικνυόμενο εκ μέρους σας εγγράφως μέσω email, τραπεζικό λογαριασμό. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
Σε περίπτωση που ζητάτε αλλαγή του προϊόντος και το προς αλλαγή προϊόν είναι μικρότερης αξίας από αυτό της αρχικής παραγγελίας, δεν επιστρέφεται η χρηματική διαφορά, αλλά πρέπει την ίδια ημέρα να καλύψετε το σύνολο του επιστρεφόμενου ποσού.
Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές από τη Despykboutique.gr και σας επιστρέφονται με αποκλειστικά δική σας χρέωση.
Ελαττωματικά προϊόντα
Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 210-5775804 για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.
Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση, υπό την προϋπόθεση οτι η παραγγελία σας δεν έχει ακόμα ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, 2105775804.Στην περίπτωση κατά την οποία έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό σας εντός 14 ημερών. Στην περίπτωση κατά την οποία η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί, δεν μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105775804 (10:00-18:00)