Επιστροφή προϊόντος

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 5741872 ή μας στείλετε email στο despyboutique@gmail.com.
2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της elta courier με την οποία συνεργαζόμαστε  ( το σχετικό κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€ , το οποίο επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται απο το πόσο πίστωσης αξίας των προιόντων).
6. Το προιόν δεν αποτελεί προιον προσφοράς ( ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές καθώς και επιστροφές χρημάτων).
7.Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, Instagram, Facebook καθώς και αγορές εντός φυσικού καταστήματος δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές με κάποιο άλλο προϊον.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας με άλλο προϊόν, είτε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας.(στην περίπτωση αυτή επιστρέφεται μόνο το κόστος του προϊόντος χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5741872 το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 210 5741872.Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά. Στα μαγιό δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές σε νούμερο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email: despyboutique@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105741872 (11:00-20:00)