Επιστροφή προϊόντος

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για επιστροφή χρημάτων μπορείτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας.(στην περίπτωση αυτή επιστρέφεται μόνο το κόστος του προϊόντος χωρίς τα έξοδα μεταφοράς). Στην κατηγορια designers μπορούν να πραγματοποιηθούν επιστροφές χρημάτων εντός 7 ημερών απο την ημέρα αποστολής της παραγγελίας. Εάν έχετε πραγματοποιήσει ήδη αλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Εφόσον πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων γίνεται έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα και πιστώνονται τα χρήματα εντός 10 – 14 εργάσιμων ημερών.
Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς.
Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2105775804 ή μας στείλετε email στο [email protected]
2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της elta courier με την οποία συνεργαζόμαστε  ( το σχετικό κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€ , το οποίο επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται απο το πόσο πίστωσης αξίας των προιόντων).
6. Το προιόν δεν αποτελεί προιον προσφοράς ( ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές καθώς και επιστροφές χρημάτων).
7.Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, Instagram, Facebook καθώς και αγορές εντός φυσικού καταστήματος δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές με κάποιο άλλο προϊον.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2105775804 το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 2105775804.Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά. Στα μαγιό δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές σε νούμερο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105775804 (10:00-18:00)